DİPLOMA VE SANCAK DEVİR-TESLİM TÖRENİ

MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığının 133’üncü Dönem Diploma ve Sancak Devir-Teslim Töreni 31 Ağustos 2023 tarihinde Şht.Dz.Kur.Kd.Alb. B.Hüsnü DİZDAR Tören Alanında icra edilmiştir.  Törene MSÜ Rektörü Prof.Dr. Erhan AFYONCU, Donanma Komutanı Koramiral Kadir YILDIZ ve protokole mensup diğer davetliler, K.K.T.C. ve Senegal Cumhuriyeti Askeri Ataşeleri ile mezun astsubay çavuşların aileleri iştirak etmiştir.  Tören günü mezun astsubay çavuşların katılımıyla 08.00’da Atatürk büstüne çelenk sunulmuştur. Müteakiben 10.00’da başlayan tören üst makamlardan gelen mesajların okunması, Okul Komutanı ve MSÜ Rektörü Prof.Dr. Erhan AFYONCU’nun konuşmaları, mezuniyet andının içilmesi, diplomaların verilmesi sonrasında sancak devir-teslim töreni ve resmi geçit ile son bulmuştur.  MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulundan, 31 Ağustos 2023 tarihinde; 514’ü Türk, 2’si Senegal ve 2’si KKTC uyruklu olmak üzere toplam 518 Astsubay Çavuş mezun edilerek diplomaları verilmiştir.