DENİZ ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ PROF.DR. BAYRAM KILIÇ'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık saygı ve sevgi ile anıldığı, öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile ilgili farkındalığın oluştuğu özel ve güzel bir gündür.

   Kültür ve medeniyetin temelini eğitim ve öğretim oluşturur ki onun yapı taşı da öğretmenlerdir. Yarınların daha aydınlık olması, muasır medeniyetler seviyesine çıkma hızımız, eğitime ve öğretmene verilen değer ölçüsünde olacaktır. Bunu başarmak için fedakarca çalışan öğretmenlerimize ve eğitimcilerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

   Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş eğitim şehitlerimizi rahmetle anarken, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutlar başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.