30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI



Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir.

Bir millette şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin hürriyet ve istiklaline sahip olmasıyla kaimdir. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır.

Bizlere bu büyük zaferi yaşatan, ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran ve bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, aziz milletimizin ve Şanlı Ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.







Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı
Merkez, 77720 Kaytazdere Belediyesi/Altınova/Altınova/Yalova
0 226 462 83 10 – (1594 & 1595)
msu.damyo@hs01.kep.tr

© 2023 Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı