2023-2024 YILI MSÜ HARP OKULLARI VE ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULLARI ARASI KROS ŞAMPİYONASI

MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları Arası Kros Şampiyonası 04-06 Mart 2024 tarihleri arasında MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı Altınova/Yalova’da icra edilmiştir. Bahse konu şampiyonada; Harp Okulları erkekler takım koşusunda; Kara Harp Okulu birinci, Hava Harp Okulu ikinici, Deniz Harp Okulu üçüncü, Harp Okulları erkekler bireysel koşuda; Kara Harp Okulu Komutanlığından Yusuf Ali SHARMARKE birinci, Hasan Roble MOHAMED ikinci, Deniz Harp Okulu Komutanlığından Arif Onur SAKA üçüncü, Harp Okulları kadınlar takım koşusunda; Deniz Harp Okulu birinci, Kara Harp Okulu ikinci, Harp Okulları kadınlar bireysel koşuda; Deniz Harp Okulu Komutanlığından Betül MERİÇ birinci, Elif Bilge ÖCAL üçüncü, Kara Harp Okulu Komutanlığından Amina SELMAN ikinci, Astsubay Meslek Yüksekokulları takım koşusunda; Kara Astsubay MYO birinci, Hava Astsubay MYO ikinci ve Deniz Astsubay MYO üçüncü, Astsubay Meslek Yüksekokulları bireysel koşuda; Hava Astsubay MYO K.lığından Mehmet Ali KARA birinci, Kara Astsubay MYO K.lığından Muhammet ŞAYIK ikinci, ve İbrahim KARAMAN üçüncü olmuştur.