TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI

Türkiye Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonası, 17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenmiş ve 39 üniversitenin katılımı ile icra edilmiştir. MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Masa Tenisi takımında yer alan sporcu askeri öğrenci BT 2/S Arda Mecid GENÇ MSÜ Masa Tenisi Takımına seçilmiştir. MSÜ Masa Tenisi Takımı Hava Harp Okulu koordinatörlüğünde şampiyonaya katılım sağlamış ve 13 gruptan oluşan takım müsabakalarında kendi grubunda oynadığı maçlar sonucunda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak gruptan çıkmış olup eleme maçını kaybederek takım müsabakalarından elenmiştir. 159 sporcunun katıldığı eleme usulü ile oynanan bireysel müsabakalarda ise BT 2/S öğrencisi Arda Mecid GENÇ 3. turda elenerek turnuvayı 33. tamamlamıştır.